Omslagsbild Euphoria

Euphoria

Föreställningar

tisdag 19 mars - Kl. 19.00

Kalmarsalen

Mer info & köp

Garderob ingår i biljettpriset. Vänligen kontrollera noga att du anger din e-postadress korrekt.

Pris: 70-375 kr

Till köp

En cirkusföreställning för hela familjen! Euphoria är fylld av vibrerande energi, överraskningar, humor och akrobatik som tänjer gränserna för vad den mänskliga kroppen kan utföra.

Cirkuskompaniet LONE Company har i samarbete med Riksteatern, Borås Stadsteater och Cirkus i Väst skapat en lekfull och spännande värld. En färgstark, euforisk helhet, där klassiska och banbrytande cirkusdiscipliner flätas samman med ett melodiskt ackompanjerade av livemusik som skapas under föreställningens gång.

Allt började som en barndomsdröm. En dröm om att skapa en fantasifull och spännande värld fylld av cirkus och musik, där allting är på låtsas men samtidigt alldeles på riktigt. Ett äventyr och en lek som plötsligt blir på allvar och sen lek igen.

Cirkusartisterna Mahé Nithardt, Rémi De Carvalho, Ambroise Donnier, Patricia Minder och Xavier Mermod är barndomsvänner. De växte upp tillsammans med cirkusen, och gjorde sitt första scenframträdande ihop. Idag har de skapat cirkuskompaniet LONE Company och delar samma scen igen. Fortfarande delar de även drömmen om en magisk, häpnadsväckande, rolig och färgstark cirkusvärld. En värld fylld av eufori och äventyr, en värld som de vill dela med publiken!

För scenografin står Marie Moberg. Maries scenografi tar sin utgångspunkt i fantasin och lekfullheten och ger oss ett kontrastrikt rum som skapar en stabil grund men samtidigt överraskar och utmanar.

Längd 60 min, ej paus.
Garderobsavgiften ingår i biljettpriset.

VIKTIG INFORMATION ANG. VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang. Större väskor än så får inte passera entrén, så dessa kan inte hängas in i garderob eller förvaras på arenan.
Observera att totalt väskförbud kan råda på vissa publika evenemang vilket vi alltid skickar ett informationsmejl om före föreställning, till den som köpt biljetterna och har angett en korrekt epostadress.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen.

Rullstolsplats inkl. 1 fri ledsagare (sitter bakom eller bredvid gäst i rullstol) bokas på sista rad av sidoparketterna.
Skapa konto så kan du alltid komma åt dina biljetter i efterhand.
Vill/kan du inte skapa konto, så scrolla ner till rutan ”skippa inloggning” efter att du tagit dina biljetter.
KS Biljettservice administrerar biljetterna på uppdrag av Kalmar teaterförening.