Omslagsbild FKP Scorpio presenterar Albin Lee Meldau Hommage på svenska

FKP Scorpio presenterar Albin Lee Meldau Hommage på svenska

Föreställningar

fredag 8 december - Kl. 19.30

Kalmarsalen

Mer info & köp

Premiumbiljetten = Bästa sittplats (pris 1 195 kr) rad 1 - 7 , signerad turnéposter , early access till limiterad turné-merch. Åldersgräns 13 på alla platser och oavsett målsmans sällskap.

Pris: 495-1195 kr

Väntelista

PÅ DEN HÄR KONSERTEN RÅDER TOTALT VÄSKFÖRBUD.
Konserten presenteras av FKP Scorpio.

I höst åker Albin Lee Meldau ut på en konserthusturné som har fått namnet ”Hommage på svenska”. Albin och hans musiker kommer spela favoriterna från den egna repertoaren men också från vår visskatt med musik från bland andra Fred Åkerström, Cornelis Vreeswijk och Alf Robertson. Det blir intima, varma konserter som är unplugged och musikerna kommer växla mellan olika instrument för att skapa en musikalisk variation som tillsammans med Albin röst kommer bjuda på alla de färger den svenska visan innehåller.

”Det ska bli så roligt att ta med dessa fantastiska musiker ut på turné och få dela med mig av mina absoluta favoriter från mina egna låtar men också en del musik från dessa legendariska visskapare. När vi har planerat den här turnén så har vi tänkt oss 60-talets sound, det som var lite mer akustiskt. Ser mycket fram emot att möta min publik på konserthusen i höst.”

Bandet är Simon Söfelde (kapellmästare, gitarr), Kalle Stenbäcken (piano + trummor), Jon Henriksson (kontrabas), Axel Croné (klarinett, saxofon & flöjt), Amelie Evmark (violin, sång) och Manuela Ferrão (cello).

Support Arvid Nero.
Arvid Nero har genom åren rört sig fritt i en musikalisk värld som domineras av blues, country och soul. Hans texter är betraktelser över svärtan i livet, ofta parade med en ådra av tragikomik. Arvid och Albin Lee Meldau har varit vänner i många år och hade tillsammans soulbandet The Magnolia. Arvid hörs även på Albin Lee Meldaus tolkning av Anne-Lie Rydés ”Segla på ett moln”. Just nu är Arvid Nero aktuell med ”Det var då”, där han sjunger duett med Moonica Mac.

Premiumbiljetten (1 195 kr) rad 1 – 7 parkett innehåller nedan.
• Bästa sittplats
• Signerad turnéposter
• Early access till limiterad turné merch.  Arrangör FKP Scorpio

Åldersgräns: 13 år på alla platser. Det är INTE ok att gå in med målsman om man är yngre.
Längd: ca 2h + 15 minuter inkl. paus.
PÅ DEN HÄR KONSERTEN RÅDER TOTALT VÄSKFÖRBUD.