Omslagsbild Inspirationskväll & Storseans med Andreas och Jenny Hamrén Österlund

Inspirationskväll & Storseans med Andreas och Jenny Hamrén Österlund

Föreställningar

tisdag 30 januari - Kl. 18.30

Kalmarsalen

Mer info & köp

Åldersgräns 18 år, ok med yngre i målsmans sällskap. Biljett avser onumrerad sittplats.

Pris: 390 kr

Till köp

Varmt välkommen på en magisk afton med både storseans, inspirationsföreläsning och frågestund. Detta event äger rum på Kalmarsalen (Kvarnen) i Kalmar och leds av Andreas och Jenny Hamrén Österlund. Jenny är aktuell i Spökjakt på Discovery+ tillsammans med Andreas som många även känner igen från Spökjakt, Det Okända på TV4Play och Andarnas Makt.
Kvällen inleds en inspirationsföreläsning med både Andreas och Jenny. Hur reser man sig upp när livet är som svårast? Paret delar med sig av sin egna resa och bjuder på verktyg för positiv självutveckling och personlig utveckling. Därefter väntar en storseans där Andreas förmedlar kontakt och budskap med andevärlden. Aftonen är uppdelad i två akter med en 30 minuter paus. Kvällen avslutas med en frågestund.

Åldersgräns 18 år, ok med yngre i målsmans sällskap.
Längd: ca 2,45 tim inkl paus.
Arrangör: Tvillingsjälar AB

VIKTIG INFORMATION ANG. VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang. Större väskor än så får inte passera entrén, så dessa kan inte hängas in i garderob eller förvaras på arenan.
Observera att totalt väskförbud kan råda på vissa publika evenemang vilket vi alltid skickar ett informationsmejl om före föreställning, till den som köpt biljetterna och har angett en korrekt epostadress.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen.