Omslagsbild The Magical Music of Harry Potter

The Magical Music of Harry Potter

Föreställningar

torsdag 25 april - Kl. 16.00

Kalmarsalen

Mer info & köp

Vänligen kontrollera noga att du anger din e-postadress korrekt.

Pris: 580-780 kr

Till köp

”Den Magiska Musiken från Harry Potter – Live i Konsert”. Upplev den mest underbara musiken från Harry Potter-filmerna under en unik konsertkväll med en speciell gäst från filmerna, Magical Film Orchestra, en fantastisk kör och magiska illusioner. Programmet inkluderar filmmusik av femfaldiga Oscarvinnaren John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper och Oscarvinnaren Alexandre Desplat, samt den vackraste musiken från ”Harry Potter och det fördömda barnet”. Denna magiska konsert kommer att få hjärtat hos alla Harry Potter-fans att slå snabbare!

Harry Potter-filmerna är bland de mest framgångsrika produktionerna i filmhistorien. Nu tar den Oscarsnominerade filmmusiken scenen under en unik konsertkväll.

Vår speciella gäst kommer att göra konserten oförglömlig med all sorts kul och god humor. De kommer att tala om sina upplevelser som skådespelare i Harry Potter, och om vänskap, äventyr och kärlek i trollkarlarnas farliga värld. Besökarna kan förvänta sig att bli förtrollade av avancerad ljus- och laserteknik, samt en unik ljudupplevelse som garanterat kommer att ge dem gåshud. De visuella och magiska effekterna är förberedda så att hjärtat hos alla Harry Potter-fans kommer att slå lite snabbare.

Den Magiska Musiken från Harry Potter presenterar en musikalisk resa in i den magiska världen av vänskap, äventyr, kärlek och trollkarlar. Låt dig förtrollas och dyk med oss in i magiska ljudvärldar fulla av fantasi.

John Williams (“Star Wars”, “ET”, “Indiana Jones”, “Jurassic Park”) komponerade musiken till de tre första filmerna, som det berömda ”Hedwigs Tema”, den musikaliska aspekten av Harry Potter-filmerna, och ”Double Trouble”, Hogwarts-klassikern med en barnkör, samt det roliga ”Aunt Marge’s Waltz” och ”Witches, Wands and Wizards”.

Titlar som ”Hogwarts Hymn” av Patrick Doyle, från den fjärde Harry Potter-filmen, påminner publiken om det mystiska och mörka världen av Tretrollkarlsturneringen.

Nicholas Hooper komponerade ”Dumbledores Farväl” för den femte och sjätte Harry Potter-filmen. Han hjälpte till att forma och mognaden av Harry Potters musik.

Alexandre Desplat skapade ”Lilys Tema” och komponerade musiken för de två sista avsnitten av filmserien: en stor och oförglömlig slutlig musikalisk upplevelse.

Upplev en magisk natt av Harry Potter-konsert!

Längd: ca 2,5 timme inkl paus.

VIKTIG INFORMATION VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang. Större väskor än så får inte passera entrén, så dessa kan inte hängas in i garderob eller förvaras på arenan.
Observera att totalt väskförbud kan råda på vissa publika evenemang vilket vi alltid skickar ett informationsmejl om före föreställning, till den som köpt biljetterna och har angett en korrekt epostadress.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen.

Ytterkläder är av utrymningsskäl EJ TILLÅTET att ta med in på föreställningen.
Rullstolsplats inkl. 1 fri ledsagare (sitter bakom eller bredvid gäst i rullstol) bokas på sista rad av sidoparketterna.
Skapa konto så kan du alltid komma åt dina biljetter i efterhand.
Vill/kan du inte skapa konto, så scrolla ner till rutan ”skippa inloggning” efter att du tagit dina biljetter.
KS Biljettservice administrerar biljetterna på uppdrag av Star Entertainment GmbH.