Hej arrangör

Välkommen

Är du sugen på att samarbeta med ett gäng evenemangsentusiaster som har över 20 års erfarenhet av biljettförsäljning?

Då har du kommit rätt. Vi finns här för dig som inte vill lägga tid eller personalresurser på din biljetthantering men ändå vill känna tryggheten och ha koll.

Vi samarbetar idag med arrangörer över hela Sverige och får förtroendet för vår snabbhet, enkelhet och kompetens skull.

Läs mer om vad vi erbjuder i grund nedan men kom ihåg att vi är flexibla och tycker det är kul med nya idéer och tankar.

Vill du läsa mer om vårt Team KS och hur KS Biljettservice kom till får du gärna göra det HÄR.

Vårt erbjudande

360 graders service från upplägg till insläpp.

Vi värdesätter varje arrangör som önskar jobba med oss så räkna med uppmärksamhet och engagemang från vår sida.

Trygghet och snabb återkoppling ända från biljettsläpp till redovisning vid evenemangets slut.

Vi har en enkel prisbild och vårt erbjudande anpassas till ditt behov.

Ingår gör alltid support både för dig samt dina kunder.

Vi har gjort upplägg på många arenor i Sverige och är väl insatta i olika förutsättningar och kan se saker ur kundens perspektiv.

 

Varför välja oss?

Vi fokuserar på kärnverksamheten kring biljettförsäljning men är alltid öppna för nya idéer kring marknadsföring, pop-up försäljning eller andra riktade aktiviteter.

Precis som i balett ger träning färdighet. Vi har erfarenhet av olika biljettsystem och har handplockat ett där ägarna delar samma värderingar som oss, systemet har hög volymkapacitet och det är lätt för oss att delge dig så mycket eller lite information du önskar.

Vi har en alldeles egen biljettninja  och även om vi gärna blandar in humor i vardagen tar vi din verksamhet och vårt samarbete på största allvar – att du är nöjd och slutsålt kommer alltid vara vår prioritet.

Slutligen har vi efter senaste årens med- och motgångar i evenemangsbranschen lagt än större vikt vid win-win, tydliga villkor och en trygghet som ska kännas ifrån första kontakten med oss tills att avräkningen är gjord. Detta oavsett om det uppstår hinder eller inte på vägen.

 

Välkommen att kontakta mig

Anna Eriksson

Biljettninja