Om oss

VI har hjälpt arrangörer sälja sina biljetter och kunder köpa sina biljetter tryggt under ett par decennier nu.

Det började år 2000 med invigning av en biljettkassa under namnet Kalmar Biljettcentrum. Efter det har vi expanderat verksamheten och säljer idag merparten av biljetterna online. Våra arrangörer och biljettkunder finns över hela Sverige och sedan biljettcentrumet öppnade har vi expanderat från lokal verksamhet till nationell. Vi tyckte därför det var dags att även vårt namn skulle släppa sin lokala förankring och så föddes idén om KS Biljettservice. Bolaget bakom är Kalmarsalen Konferens & Evenemang AB och KS är en flört med Kalmarsalens tidiga grafiska twist, nämligen stavningen KalmarSalen.

Utöver att erbjuda biljettservice i toppklass har vi en egen arena i Kalmar där fantastiska möten och evenemang avlöser varandra.

Möjligheten att få arbeta med hela evenemangsprocessen har gjort oss ödmjuka inför den mängd av människor som med sitt driv och sin passion står bakom varje evenemang. Vi delar utan tvekan både passionen och drivet för upplevelser och arrangörerna vi samarbetar med idag brukar lyfta upp just förståelsen men också enkelheten den bär med sig som två av våra styrkor. Vi är bra på det vi gör och ser till att göra det noggrant, transparent och i synk med våra kunder.

Är du arrangör får du gärna kontakta Anna på support@ksbiljettservice.se. Anna är vår egen Biljettninja och navet i KS Biljettservice. Hon ser till att du får all information du kan behöva för att bestämma om vi ska få hjälpa dig med ditt nästa biljettsläpp. Varmt välkommen med din förfrågan.

Kontaktinformation samt fakturaavsändare vid biljettköp:

Kalmarsalen Konferens & Evenemang AB

Org.nr: 556730-4265

Skeppsbrogatan 49, 392 31 Kalmar

Telefon: 0480-42 10 10

E-mail: support@ksbiljettservice.se